Infoisinfo Nederland

Bedrijfsverzekeraar BV De
Reizen in Enschede

www.debedrijfsverzekeraar.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 053 486 122?

Adres

Capitool 41 59. P.C. 7521PL, Enschede, Overijssel.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Bedrijfsverzekeraar BV De

Levensverzekering in Enschede, Lijfrente in Enschede, particulier in Enschede, Bedrijven in Enschede

De Bedrijfsverzekeraar is een bijzondere aanbieder in de wereld van assurantiën en bijbehorende dienstverlening. We zijn in een positie om scherp te onderhandelen met alle aanbieders. Bij ons advieswerk laten we ons leiden door de belangen van onze cliënt, niet door die van de verzekeraar. .

De Bedrijfsverzekeraar is als intermediair en adviseur volkomen onafhankelijk van de diverse maatschappijen. Wij weten hoe en waar we in elke specifieke situatie de beste dekking tegen de scherpste premie kunnen krijgen. Ons specialisme is uw garantie dat we de materie als geen ander beheersen en bijhouden. Voor een uiteenlopende groep bedrijven, van eenmanszaak tot MKB, van dienstverlening tot industrie. Niet voor niets behoort tot onze huisstijl ook een strijdlustige wapenspreuk: één voor alles, alles in één. .

Wij hebben er heel bewust voor gekozen ons toe te leggen op bedrijfsverzekeringen. Ook met uw ingewikkeldste problemen kruisen wij graag de degens. Integendeel: hoe complexer de opdracht, hoe beter wij onze meerwaarde kunnen bewijzen. Wat ons daarbij onderscheidt, is het feit dat wij niet bang zijn voor uitdagingen. Wij doen precies wat onze naam al doet vermoeden: ondernemingen en ondernemers terzijde staan bij alles wat met verzekeringen te maken heeft. Zo halen we voor u altijd het onderste uit de kan. Uiteraard werken wij conform de eisen van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft).
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Bedrijfsverzekeraar BV De (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe